O nama

Preduzeće Zlatni Timok posluje od davne 1967 god. Pa sve do danas. Godine postojanja i usavršavanja naših proizvoda , učinile su nas prepoznatljivim kako na domaćem tako i na inostranom tržištu. Timski rad našeg menadžmenta nastoji da se našim proizvodima očuva kvalitet koji traje godinama uz pristupačne cene, stalnu dostupnost i besplatnu logistiku.

Bavimo se proizvodnjom rudarske opreme i delova. Naši zadovoljni kupci na domaćem trzistu u ovom domenu proizvodnje su rudnici bakra Bor i Majdanpek, železara Smederevo, rudnik Pljevlja i drugi.

U mogućnosti smo da ponudimo izradu delova na osnovu crteža ili uzorka , a proizvodimo:

  1. Osovine i vratila
  2. Transportne rolne (transportne trake)
  3. Pogonske bubnjeve transportnih traka
  4. Spojnice i delove za bagere
  5. Metalne konstrukcije za kopove
  6. Mešače rude i rotore
  7. Zupčanike
  8. Ventilatore velikih dimenzija
  9. Specijalne vijke , navrtke i drugo...

Naša proizvodnja se temelji na preko 1000 kvadratnih metara. Zapošljavamo preko 20 strucno ospobljenih lica za rad na savremenim masinama u domenu metaloprerade.

Proizvodimo kazane za pečenje rakije veli;ine od 20l 60l 80l 100l 120l sa vodenim dihtovanjem i dihtovanjem lepljenjem. U ponudi imamo i kazan od 150l sa instaliranim mešačem komine.

Za naše kazane proizvodimo i središnji uredjaj - deflegmator. On se izradjuje od čistog bakra i dolazi u kompletu sa lulama, a ima za cilj da pročisti alkoholnu paru od teških metala, ostatka pesticida i herbicida, odvoji metil alkohol, da bi krajnji proizvod ovog uredjaja bila čista rakija za odgovorno konzumiranje.

Deo našeg preduzeća čine i dve benzinske stanice na ulazu i izlazu iz Svrljiga u čijem sklopu rade i dva Stop Shop-a. Ovde nudimo kvalitetne derivate iz uvoza, kvalitetna pića, cigarete i drugo..

Motel Zlatni Timok na ulazu u Svrljig, koji je takodje deo nase ponude, pruža udoban i miran odmor, a u restoranu motela možete naći i probati specijalitete našeg kraja.